Add to wishlists

Explore Exotic Trinidad & The Dutch Caribbean

“Als u aan Sint Maarten en Curaçao denkt, denkt u vast aan prachtige stranden, en de ultieme plekken om te duiken en om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Deze twee eilanden hebben beide zo zijn eigen charme en daarom zijn deze twee de perfecte combinatie. Daarnaast zult u ook een bezoek brengen aan Trinidad en Tobago. Waarschijnlijk heeft u van deze eilanden nog niet vaak gehoord, maar het is zeker een bezoekje waard. Hier vind u de meest witte zandstranden, de leukste lokale restaurantjes, de meest bijzondere flora en fauna in combinatie met spannende activiteiten als duiken, abseilen en nog veel meer. Geniet van de ‘Nederlandse’ parels in combinatie met de uitdagende eilanden Trinidad en Tobago tijdens deze ultieme strandvakantie.”

v.a. 2.709,00
Add to wishlists

British Beach Adventure

“Welkom op de Britse Caribische eilanden Barbados en St. Lucia. Uw reis zal beginnen op het prachtige Barbados. Hier kunt heerlijk tot rust komen op de meest witte zandstranden die u ooit zult zien. Breng zeker ook een bezoekje aan de hoofdstad Bridgetown, want deze is onmisbaar op uw reis naar Barbados. Daarna zult u verblijven op St. Lucia, een prachtig eiland waar enorm veel te beleven valt. Ga wandelen door de prachtige natuur, langs bergen, door de regenwouden en langs een slapende vulkaan. Ga duiken, spot wilde dieren en kom helemaal tot rust in zeven dagen tijd op dit eiland.”

v.a. 3.199,00
Add to wishlists

Visit Vegas & Majestic Mexico

“Deze reist combineert het uitdagende Amerikaanse Las Vegas met het relaxte Mexicaanse Cancun. Vermaak u zelf in ‘Vegas’, ga lekker een avondje wandelen over de strip of ga gokken in één van de vele casino’s. Geniet van een lichtshow of breng een bezoekje aan het interessante Dowtown. Daarna zult u vertrekken naar Mexico, naar de stad Cancun. Kom lekker tot rust op één van de prachtige witte stranden en laat u verassen door de Mexicaanse keuken. Kortom, de perfecte combinatie tussen relaxen en dingen zien en doen.”

v.a. 2.199,00
Add to wishlists

Vibes of the French Caribbean

“Ervaar de twee prachtige Franse Caribische Eilanden Guadeloupe en Martinique. Geniet van de bijzondere natuur op beide eilanden en laat u verassen door de onontdekte parelwitte stranden en enorm blauwe wateren. Ga snorkelen en duiken en verken het eiland per huur auto. De flora en fauna van de eilanden zijn adembenemend en maken de eilanden daarom ook uniek. Leer de lokale Franse keuken kennen en geniet van de prachtige cultuur.”

v.a. 1.869,00
Add to wishlists

America’s Caribbean Island Discovery

“Geniet van een onvergetelijke vakantie in het Caribisch Gebied op Puerto Rico en op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Op de Maagdeneilanden gear heeft u enorm veel keuze qua wat er te doen en te zien is. Zo kunt u genieten van de vier grote eilanden als St. Thomas, St. Croix, Water Island en St. John. Eindig uw reis op de Maagdeneiland, maar start uw trip op Puerto Rico, waar u kunt genieten van de meest ongerepte natuur en parelwitte zandstranden.”

v.a. 3.409,00