• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

De parel van de westkust, Oregon, is een staat met prachtige natuur en er is genoeg te doen voor iedereen. Deze reis is geïnspireerd op de 7 mooiste plekken in de staat. Natuurlijk zijn er genoeg bijzondere plekken om te bezoeken buiten deze steden om, en tijdens de route ziet u de meest indrukwekkende natuur. Naast de 7 steden is Crater Lake National Park ook toegevoegd aan deze reis.

Itineraries

Dag 1 - 2

Portland, Oregon

Uw reis begint in Portland, The City of Roses, een stad die niet alleen bloeit met rozen, maar ook met cultuur, eten en attracties van wereldklasse. Rijdt in oostelijke richting van Portland naar het Columbia River Gorge National Scenic Area. Het natuurgebied is gevuld met wandelpaden, picknickplaatsen en uitkijkpunten en is echt de moeite waard.

Dag 3

Astoria, Oregon

Astoria heeft een rijke geschiedenis beïnvloed door de immigranten en verschillende culturen. Veel van de huidige bewoners zijn afstammelingen van vroege kolonisten, van wie velen Chinees waren en een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van Astoria, met name in de conservenfabrieken, spoorwegen en de steigers aan de Columbia River.

Dag 4

Newport, Oregon

U vertrekt richting het westen en vindt de stad John Day, een voormalig goudkoortsstadje met een van de grootste Chinatowns in het westen.

Dag 5 - 6

Ashland, Oregon

U komt langs de bekende Painted Hills National Park. U zult twee dagen verblijven in dit leuke stadje en vanuit hier kunt u verschillende bezienswaardigheden bezoeken.

Dag 7 - 8

Crater Lake National Park, Oregon

Volg de Cascades Mountains naar het zuiden terwijl u richting het Crater Lake National Park rijdt. Rim Drive biedt tientallen uitkijkpunten over het meer en is zeker de moeite waard.

Dag 9 - 10

Bend, Oregon

‘Farewell Bend’ was een dorp bestaande uit een paar geïmproviseerde gebouwen aan de oevers van de rivier de Deschutes, de laatste gastvrije plek die pioniers zagen op hun epische treinwagonreis naar het westen over de Cascade Range bergketen. Bend staat nu niet voor niets bekend om haar biercultuur en de herfst is de perfecte tijd om enkele nieuwe variëteiten te proberen.

Dag 11

Painted Hills National Park, Oregon

U vertrekt richting het westen en vindt de stad John Day, een voormalig goudkoortsstadje met een van de grootste Chinatowns in het westen. U komt langs de bekende Painted Hills National Park die u ook zult gaan bezoeken.

Dag 12 - 13

Pendleton, Oregon

Pendleton – ‘The West is still wild in Pendleton’. Dit is een stad met veel historisch erfgoed. Ontdek haar kleurrijke verleden in haar musea, de Underground tour, de bronzen kunst wandelroute of tijdens de wereldberoemde Pendleton Round-Up. Het is alsof u een stap terug doet in de tijd zonder het moderne comfort te verliezen. Waar kan men hedendaags in 1 dag kennis op doen over inheemse stammen, een rodeo bezoeken, gaan golfen, ambachtelijk bier drinken en casino’s bezoeken? Het kan alleen in Pendleton.

Dag 14

Hood River, Oregon

Hood River is de bestemming voor fijnproevers, historici en adrenalinezoekers. Hood River wordt de windsurf hoofdstad van de wereld genoemd en ligt op het panoramische kruispunt van de Columbia River Gorge en de Cascade Range. Rondom Hood River zijn adembenemende wandel- en mountainbikeroutes, ambachtelijke brouwerijen, wijnhuizen en restaurants die Farm to Table concept serveren.

Dag 15 - 16

Portland, Oregon

Geniet nog van uw laatste dagen in Portland. Bezoek de highlights die u nog niet gezien heeft en geniet voor het laatst van deze prachtige stad voordat u terug naar Nederland vliegt.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Retour Privé Transfer Portland
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found