• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Deze rondreis voert u langs de hoogtepunten van de ”Lone Star State”, een rondreis met onvergetelijke ‘Big Bend Western’ ervaringen. Laat u verassen door Texas, maar om niet te vergeten ook de prachtige staat Louisiana, met als hoogtepunten Lafayette en New Orleans, de Jazz hoofdstad van de wereld. Ook voert de reis naar Austin, met haar muzikale centrum, San Antonio met haar UNESCO werelderfgoed, het ruige natuurlandschap van Big Bend National Park en Wildcatter Ranch in Graham voor een ultieme cowboy ervaring. Als laatste zult u oversteken naar de staat Louisiana met het bekende Lake Charles, Lafayette en als afsluiting New Orleans.

Itineraries

Dag 1 - 2

Fort Worth, Texas

Uw eerste ervaring in Texas begint hier met een authentiek cattledrive, rodeo show en een winkel waar handgemaakte cowboy laarzen verkocht worden. ’s Avonds kunt u mee dansen in één van de vele Honkytonk bars. Fort Worth is de ultieme plek om uw rondreis te beginnen!

Dag 3 - 4

Graham, Texas

In Graham kunt u de echte cowboy ervaring beleven op de Wildcatter Ranch met diverse Texan Cowboy activiteiten. U heeft twee dagen om deze leuke stadje te verkennen.

Dag 5 - 6

Austin, Texas

Austin is een stad bekend voor haar live muziek op meer dan 200 plekken in Downtown Austin, dit gepaard met gemiddeld 300 dagen zonneschijn is het de perfecte stop tijdens uw reis door Texas.

Dag 7 - 8

San Antonio, Texas

San Antonio heeft een rijk Mexicaans verleden wat tot vandaag nog terug is te vinden in het eten, muziek en de architectuur. Stap op een rondvaart boot over de rivier of bezoek één van de vele leuke musea.

Da 9 - 10

Lake Conroe, Texas

Geniet van de uitzichten op Lake Conroe tijdens een wandeling in het nabijgelegen National Forest. Huur een boot en ga varen over dit mooie meer of stap op een mountainbike om de omgeving te verkennen.

Dag 11

Lake Charles, Louisiana

Uw avontuur in Cajun Country begint hier met authentiek Cajun cuisine, cultuur en muziek. U zult vandaag Lake Charles verkennen, de eerste stop in de staat Louisiana.

Dag 12

Lafayette, Louisiana

U rijdt over de Scenic Creole Nature Trail naar Lafayette in het hart van Cajun Country. Ontdek de bayous met een boottocht en kijk goed om u heen voor de alligators. Swing de avond door met diverse muziekgenres zoals Cajun, Zydeco en Swamp Pop.

Dag 13 - 14

New Orleans, Louisiana

Welkom in de Jazz hoofdstad van de wereld. Een stad waar diverse culturen, live muziek en eetgelegenheden uw ervaring in New Orleans onvergetelijk zult maken. Tevens is New Orleans ook de laatste stop van deze reis.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Eventuele One-Way kosten
Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found