• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • FAQ

In deze reis combineert u het bruisende Miami met de prachtige Bahama’s. Geniet drie dagen van Miami met sterke Latin-invloeden, van ‘Little Havana’ tot South Beach. Het fascinerende Everglades National Park is ook gemakkelijk te bereiken. Hierna heeft u de tijd om tot rust te komen op de parelwitte stranden van het eiland New Providence en de gezellige stad Nassau. Deze reis is perfect om te genieten van de bruisende stad Miami, en om te genieten van de prachtige Bahama’s.

Itineraries

Dag 1 - 4

Miami, Florida

U komt aan in Miami en u zal vanaf het vliegtuig met de transfer naar uw hotel gebracht worden. De rest van de dag kunt u de schitterende baai van Biscayne en het stijlvolle Art Deco South Beach ontdekken. De volgende twee dagen kunt u genieten van alles wat Miami te bieden heeft. Ga op tour door de buurten van South Beach, Little Havana, de Coconut Grove en de Coral Gables’ mansions, of maak een wandeling over de promenade, die van het zuiden naar het noorden loopt, kronkelend tussen joggers, gezinnen en mensen die de nieuwste badkleding showen! Het Everglades National Park ligt op een klein stukje rijden en dit uitgestrekte gebied met subtropische wetlands is een ‘must see’. Geniet van een tocht met een luchtboot op zoek naar alligators, zeldzame vogels en de Florida Panther. Keer terug naar Miami en breng de avonden door met heerlijke cocktails en de lekkerste gerechten.

Dag 5 - 9

Nassau, Bahama's

U vertrekt vanuit Miami naar de Bahama’s! Nassau is de hoofdstad van de Bahama’s en ligt op het eiland New Providence. Met alle prachtige stranden op dit eiland kunt u even helemaal tot rust komen. Cable Beach is één van de bekendste die u kunt bezoeken, maar er is natuurlijk nog veel meer keus! Wilt u meer weten van de geschiedenis van het eiland dan zijn er een genoeg tours waaraan u deel kunt nemen. Met de Rum Runner Tour ontdekt u de leukste plekjes van Nassau en leert u alles over de rum handel. Het Pirates of Nassau Museum geeft u een mooi beeld van de piraten van de Bahama’s en hun geschiedenis. Vanuit de hoofdstad kunt u ook tours volgen naar andere plekken op de Bahama’s, zoals de Exumas Eilanden. Na vier heerlijke dagen op de Bahama’s zult u terug vliegen naar huis.
BESTEMMING ACCOMMODATIE
4 nachten Miami Beach Grand Beach Hotel Miami Beach
4 nachten Paradise Island, Bahamas The Beach at Atlantis

Inbegrepen:

 Vliegtickets
SGR – garantie
Autohuur Miami – Midsize SUV e.g. Ford Escape
Retour Privé Transfer Bahama’s
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika en op de Bahama’s
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Activiteiten:

Privé Stadstour Miami

Niet inbegrepen:

Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found