• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Combineer de vijf beroemdste steden van Amerika in een geweldige reis van oost naar west. Begin met de geschiedenis en wolkenkrabbers van het oosten met Bosten, New York en Chicago en reis vervolgens van New Orleans naar San Francisco aan de Pacific Coast.

Itineraries

Dag 1 - 3

Boston, Massachusetts

Uw reis begint in het prachtige Boston, een stad vol 'New England-charme'. Dit is één van de meest historische steden van Amerika en tijdens een wandeling langs de beroemde Freedom Trail maakt u kennis met de vele verhalen uit het roemruchte verleden. Ook de pittoreske geplaveide straten van Beacon Hill zijn een wandeling waard, net als het uitzicht op de stad aan de overkant van de Charles River. Als u hier in april of november bent, mag u zeker de whale-watching-cruise niet missen.

Dag 4 - 6

New York City, New York

Pak de trein in Downtown Boston en laat u door de Acela Express in 3,5 uur comfortabel en ontspannen naar hartje Manhattan brengen. Deze sensationele stad zal u betoveren; van de toppen van beroemde wolkenkrabbers als de Empire State Building tot het bruisende stadsleven in de enorme straten. Geniet van de neonlichten van Times Square, ga naar een show op Broadway en shop 'till you drop' op 5th Avenue. Verken de paden en lanen van Central Park en vergeet niet langs te gaan bij de vele musea in de buurt, waaronder het onmisbare Metropolitan Museum of Art.

Dag 7 - 9

Chicago, Illinois

Uw volgende stop is het moderne Chicago, op slechts 2,5 uur vliegen van The Big Apple. Deze fantastisch gelegen stad aan het enorme Lake Michigan heeft veel te bieden, waaronder veel karakteristieke architectuur. Een boottocht op de Chicago River, die door het hart van de stad loopt, is de ideale manier om de skyline te ontdekken en kennis te maken met de talloze verhalen achter de bezienswaardigheden. Voor een onovertroffen uitzicht gaat u naar het uitkijkplatform op de top van het John Hancock Center of de Willis Tower.

Dag 10

AMTRAK Treinreis naar New Orleans, Louisiana

U verlaat Chicago aan boord van de AMTRAK richting New Orleans.

Dag 11 - 13

New Orleans, Louisiana

Na een reis door het Amerikaanse Heartland komt u de volgende middag aan in 'The Big Easy': New Orleans. Het historische French Quarter vormt het hart van de stad, waar wandelen een genot is. Pak een tram op St. Charles Avenue naar het charmante Garden District, waar vele stijlvolle 19e-eeuwse herenhuizen te bewonderen zijn. Met New Orleans als uitvalsbasis kunt u ook andere delen van Louisiana ontdekken, zoals één van de vele plantagehuizen of de vredige bayou’s waar de Cajun-lifestyle nog authentiek is. In de stad is er elke avond wel iets te beleven, of u nu geniet van livemuziek in Frenchmen Street of een dinercruise maakt op een echte Mississippi-stoomboot, werkelijk alles is mogelijk.

Dag 14 - 17

San Francisco, California

Tijd om richting de westkust te gaan! Met het vliegtuig bent u in 4,5 uur in San Francisco. Bezoek de majestueuze Golden Gate Bridge boven de baai en verken de beroemde heuvelachtige straten van de stad aan boord van een historische kabeltram of een hop-on, hop-off-bus. Aanraders genoeg, van Fisherman’s Wharf, de theaterwijk rond Union Square, de gezellige LHBTI-wijk Castro en de kleurrijke victoriaanse huizen in Alamo Square Park tot een bezoek aan het beruchte gevangeniseiland Alcatraz, waar u een fascinerend inkijkje krijgt in het leven van gevangenen en hun bewaarders.

Inbegrepen:

Vliegtickets
SGR – garantie
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Retour privé transfer – San Francisco naar hotel
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
AMTRAK treintickets – Boston naar New York City
AMTRAK Sleeper Cabin – Chicago naar New Orleans
Enkel privé transfer Chicago – luchthaven naar hotel
Enkel privé transfer New Orleans – hotel naar luchthaven
Enkel privé transfer New York City – hotel naar luchthaven
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Activiteiten:

✔ Go Boston Attracties Pass
Chicago Attracties CityPass
San Francisco eBike Day Rental
New Orleans Swamp and Bayou Tour
2-daagse Hop-on-Hop-off inclusief Alcatraz Tour – San Francisco

Niet inbegrepen:

X Reis & Annuleringsverzekering
X Reserveringskosten – € 25,- per boeking
X Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
X Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
X Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
X Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found