• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Van prachtige stranden tot historische plaatsjes en adembenemend mooie berglandschappen, tijdens deze Fly & Drive maakt u kennis met de highlights van North en South Carolina. Van Charlotte tot Hilton Head, en van Kitty Hawk tot de Smoky Mountains, alle hoogtepunten komen aan bod bij deze rondreis.

Itineraries

Dag 1

Charlotte, North Carolina

Welkom in Charlotte, een moderne stad in South Carolina waar het ideaal acclimatiseren is en de perfecte locatie om uw reis te beginnen in de Verenigde Staten.

Dag 2 - 3

Hilton Head Island, South Carolina

Vandaag rijdt u naar het schitterende strand eiland Hilton Head. Hier kunt u heerlijk ontspannen aan het strand of een 'Tee Time' boeken bij een van de vele golfbanen in de omgeving. Kortom, de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen.

Dag 4 - 5

Charleston, South Carolina

Na twee dagen in de verstilde kustnatuur rijdt u naar Charleston, een van de mooiste en best bewaard gebleven historische steden van Amerika. Geniet van de prachtige architectuur en de meest interessante musea.

Dag 6

Myrtle Beach, South Carolina

Een mooie rit langs de kust brengt u naar het onweerstaanbaar leuke Myrtle Beach, dat met kilometers lange zandstranden zijn naam eer aandoet.

Dag 7 - 8

Wilmington, North Carolina

Na het ontbijt rijdt u naar de historische rivierhaven van Wilmington. Hier kunt u genieten van een ritje in een karakteristieke paardenkoets en heerlijk shoppen bij de kleurrijke winkels aan het water. Wilmington is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Cape Fear en zijn nostalgische kustplaatsjes.

Dag 9 - 10

Kitty Hawk, North Carolina

U vervolgt uw reis naar de wonderschone eilanden van de Outer Banks en u zult de nacht doorbrengen in het gezellige strandplaatsje Kitty Hawk. Verken de stranden, duinen en vuurtorens langs de kust en maak kennis met de opmerkelijke geschiedenis van deze plek, doorspekt met fascinerende figuren als elizabethaanse kolonisten, de piraat Blackbeard en de gebroeders Wright, die hier hun eerste vlucht ooit maakten.

Dag 11

Raleigh, North Carolina

Vandaag rijdt u landinwaarts naar de interessante staatshoofdstad van North Carolina, Raleigh. Geniet van de mooie gebouwen en gezellige straten.

Dag 12 - 14

Great Smoky Mountains National Park, North Carolina

In Asheville heeft u het Great Smoky Mountains National Park binnen handbereik. De charmante stad heeft vele bars en restaurants die zeker de moeite waard zijn. U heeft een volle dag de tijd om te wandelen, te fietsen, rond te rijden en te genieten van het meest bezochte Nationale Park van Amerika. Gelukkig maar, want de schitterende panorama’s en schilderachtige natuur van de Smokies zijn onovertroffen. Met de mystieke bergen in de achteruitkijkspiegel rijdt u terug naar Charlotte, waar uw vliegtuig naar huis klaarstaat.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Reis & Annuleringsverzekering
Eventuele One-Way kosten autohuur
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found