• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Tijdens deze Fly & Drive in het fascinerende en gevarieerde Texas ontdekt u uitgestrekte stranden aan de Gulf Coast, enorme ranches, moderne steden en rijke cowboy en culturele historie. Geniet van prachtige steden als Dallas, Houston, San Antonio, Fort Worth en Austin en laat u betoveren door de prachtige ongerepte natuur van deze mooie staat, Texas.

Itineraries

Dag 1 - 2

Houston, Texas

Het moderne en bruisende Houston biedt een prachtige museumwijk, restaurants van wereldklasse, en niet te vergeten: het nabijgelegen NASA Space Center. U heeft twee dagen om deze bruisende stad te verkennen.

Dag 3

Galveston, Texas

Vandaag rijdt u naar Galveston Island in het zuiden. Deze sfeervolle havenstad op een zandbankeiland aan de Gulf Coast heeft een charmante historische wijk met talloze huizen in victoriaanse stijl.

Dag 4 - 5

San Antonio, Texas

Na het ontbijt vertrekt u naar het onweerstaanbare San Antonio en zijn prachtige grachten. Langs de levendige San Antonio Riverwalk zijn vele winkels, restaurants, cafés en bars te vinden. Maak kennis met de gratis toegankelijke Alamo en de andere historische missions van de stad.

Dag 6 - 7

Austin, Texas

Op uw gemak rijdt u in iets meer dan een uurtje naar Austin, de culturele en veelzijdige staatshoofdstad van Texas. Met meer dan 200 concertzalen en bars met livemuziek en zo’n 300 dagen zon per jaar is Austin een van de populairste steden van Texas. Bewonder de 1,5 miljoen vleermuizen onder de Congress Avenue Bridge en bezoek ook beslist het onweerstaanbaar leuke Bob Bullock Texas State History Museum.

Dag 8 - 10

Wildcatter Ranch / Graham, Texas

Vandaag rijdt u noordwaarts door weelderig groene heuvels naar het kleine plaatsje Graham, waar u de komende dagen doorbrengt op de prachtige Wildcatter Ranch. Veel Texaanser wordt het niet: paarden, koeien, cowboys en Texas cuisine tegen een indrukwekkend decor van heuvels en prairie. Ook een kanotocht in de schitterende natuur is hier onvergetelijk. Yee-haw!

Dag 11 - 13

Dallas / Fort Worth, Texas

Vanuit Graham rijd u in zo’n twee uur naar Dallas. Onderweg komt u de meest schilderachtige plaatsjes tegen en kunt u in Fort Worth de beroemde veemarkt Fort Worth Stockyards bezoeken. Deze stad heeft niet alleen een indrukwekkende skyline, maar herbergt ook het grootste Art District van Amerika en het Sixth Floor Museum at Dealey Plaza, waar de moord op JFK uitgebreid uit de doeken wordt gedaan. Een ideale plek voor uw laatste dagen in Texas, want daarnaast zijn er ontelbare restaurants, bars en uitgaansgelegenheden te ontdekken.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Autohuur – Ford Mustang Cabrio  ( ongelimiteerde kilometers, geen eigen risico, meerdere bestuurders + 1e tank benzine )
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Driver Service Fee
Reis & Annuleringsverzekering
Eventuele One-Way kosten autohuur
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found