• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Heeft u Alaska wel eens gezien op Discovery Channel bij series als Gold Rush, Dual Survival Alaska, Flying Wild Alaska en Deadliest Catch? Ga zelf Alaska ontdekken en geniet van de adembenemende natuur en de prachtige flora en fauna en laat u verrassen door alles wat deze prachtige staat te bieden heeft.

Itineraries

Dag 1 - 2

Anchorage, Alaska

U komt aan in Anchorage, het begin van uw schitterende reis door Alaska. U heeft twee dagen om Anchorage eens goed te ontdekken De grote stad heeft een mooie afwisseling van natuur, geschiedenis en cultuur. In de musea is een grote rol weggelegd voor het inheemse erfgoed.

Dag 3 - 4

Tangle Lakes, Alaska

De Tangle Lakes is uw volgende stop en het is een perfecte plek om te stoppen en te genieten van het prachtige natuur. Geniet van de hoge bergen en de meest adembenemende uitzichten.

Dag 5 - 6

Fairbanks, Alaska

Fairbanks is de op één na grootste stad in Alaska. In Fairbanks staat het Geofysical Institute, waar aurora jagers die het noorderlicht willen zien, zich verzamelen. De omgeving kunt u verkennen per river-boat of ( water ) vliegtuig. Vanuit Fairbanks vertrekken er bijvoorbeeld ‘flightseeing’ tours naar de poolcirkel.

Dag 7 - 8

Denali National Park, Alaska

Denali National Park is het populairste nationale park van Alaska en de hoogste berg van het Noord-Amerikaanse continent is hier te vinden. Ook zijn hier genoeg dieren te vinden, zo leven er onder andere grizzlyberen, elanden, vossen, wolven en nog veel meer bijzondere dieren, die u allemaal kunt bewonderen.

Dag 9

Whittier, Alaska

Het industriële plaatsje Whittier ligt op de noordoostoever van het Kenai-schiereiland. Deze havenplaats vormt de toegangspoort tot de Prince William Sound, een prachtige zeestraat met fjorden, gletsjers en hoge bergen.

Dag 10 - 11

Seward, Alaska

Onderweg zult u vast wel een rendier of een grizzlybeer spotten, want deze bijzondere dieren zijn overal te bewonderen in Alaska. Rondom Seward zijn er eindeloze uitzichtplekken en veel wandelmogelijkheden in de nationale parken. Kies voor een helikoptervlucht en land op een ijskap in de schaduw van de berg Mckinley.

Dag 12 - 13

Homer, Alaska

Homer is een thuisbasis voor het vissen, kajakken, wandelen, eten en kunst en staat bekend als de Eco- en Adventure-toeristenhoofdstad van Alaska. Wandel rond door deze leuke stad en laat u verassen door alles wat het te bieden heeft

Dag 14

Kenai, Alaska

Het park beschermt grote zoogdieren zoals de bruine beer, de zwarte beer, de kariboe en zelfs elanden. Ga kanoën of een wandeling maken in dit prachtige gebied.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found