• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • Boeken
  • FAQ

Deze rondreis voert u langs de hoogtepunten van de ‘Texas Cowboys’, het culturele erfgoed van de Amerikaanse indianenstammen, UFO Highway in New Mexico en de adembenemende rotsformaties van Arizona.

Itineraries

Dag 1 - 2

Fort Worth, Texas

Uw eerste ervaring in Texas begint met een authentieke cattledrive, rodeo show en een winkel waar handgemaakte cowboy laarzen verkocht worden. ’s Avonds kunt u dansen in een van de vele Honkytonk bars. Fort Worth is de perfecte startlocatie voor uw rondreis door Amerika.

Dag 3 - 4

Graham, Texas

Vandaag verlaat u de stad richting Cowboy Country. Bij de Wild Catter Ranch kunt u om een paar activiteiten te noemen, paardrijden met de cowboys of de Texas Longhorns voeren. Hier kunt de echte cowboy ervaring beleven op de Wildcatter Ranch.

Dag 5

Lubbock, Texas

Lubbock is hedendaags een kruispunt van culturen in West Texas, met diverse kunsttentoonstellingen, prijswinnende wijngaarden, live muziek, theater en nog veel meer. Deze westelijke Texas stad heeft verschillende musea: the Buddy Holly Center and the West Texas Walk of Fame, the American Wind Power Museum, the National Ranching Heritage Center, the Museum of Texas Tech University en the Silent Wings Museum. Kortom, keuze genoeg.

Dag 6

Roswell, New Mexico

Vandaag rijdt u de staat New Mexico binnen en uw volgende stop is Roswell. Een stad verwikkeld in diverse samenzwering verhalen. Hier kunt u een bezoek brengen aan de UFO Museum & Research Center, waar u veel memorabilia en verhalen over de diverse samenzwering kunt nalezen.

Dag 7 - 8

Santa Fe, New Mexico

Santa Fe ligt op een hoogte van 7000 ft. boven de zeespiegel aan de voet van de zuidelijke Rocky Mountains in Noord-centraal New Mexico. Santa Fe, gesticht in 1610, is de op één na oudste stad van de Verenigde Staten en is de hoogste en oudste hoofdstad van Amerika. Santa Fe staat bekend om zijn hartige, regionale keuken en het gebruik van chili in bijna elk gerecht. De stad heeft ook een reputatie opgebouwd voor lekker eten in het algemeen en is de thuisbasis van beroemde chef-koks.

Dag 9

Albuquerque, New Mexico

De Latijn-Amerikaanse bevolking is de grootste etnische groep in New Mexico. De Spaanse invloed is zichtbaar in architectuur, kunst, muziek, kleding en cuisine. Veel plaatsnamen, evenals familienamen, zijn in het Spaans. De staat New Mexico is de thuisbasis van 19 Indiase Pueblos – Acoma, Cochiti, Isleta, Jemez, Laguna, Nambe, Picuris, Pojoaque, Sandia, San Felipe, San Juan, Santa Ana, Santa Clara, Santo Domingo, Taos, Tesuque, Zia and Zuni. De meeste Pueblos zijn binnen een uur rijden van de Albuquerque stad en sommige zijn toegankelijk voor bezoekers. Er zijn drie Amerikaanse Indianen gebieden in New Mexico: the Navajo Reservation, Jicarilla Apache Reservation and the Mescalero Apache Reservation.

Dag 10

Canyon de Chelly National Monument, Arizona

De Navajo Indianen noemen Canyon de Chelly, “Tseyi”, letterlijk vertaald als “in de rots.” In de staat Arizona die bekend is voor vele geologische wonderen, is het één van de meest opvallende en minst bezochte nationale monumenten en omvat maar liefst 83.840 hectare. Hier kunt u veel van de prachtige uitzichten zelf aanschouwen en bewonderen.

Dag 11

Monument Valley Tribal Lands, Arizona

Vandaag bezoekt u één van Amerika’s grootste bezienswaardigheden. Bezoek de surrealistische zandstenentorens in het Navajo Tribal Park in Monument Valley. Dit zanderige domein baadt de regio tussen Arizona en Utah in rijke rode tinten, wat bijdraagt ​​aan de reputatie van het meest dramatische en betoverende licht. Monument Valley Navajo Tribal Park ligt aan het Navajo Indianen Reservaat, één van Amerika’s grootste indianenstammen.

Dag 12 - 13

Grand Canyon National Park, Arizona

De staat Arizona heeft het park te danken aan de officiële bijnaam “The Grand Canyon State”. Geniet maar liefst twee dagen van dit prachtige National Park.

Dag 14 - 16

Phoenix, Arizona

De laatste dagen kunt u de verrassende omgeving zoals de 'Historisch Apache Trail’, Scottsdale en Phoenix bezoeken. Of lekker genieten van de spa behandelingen bij uw resort. Phoenix is tevens ook de laatste stop van uw rondreis door Amerika.

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
Autohuur – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Eventuele One-Way kosten
Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found