• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • FAQ

Welkom op de Britse Caribische eilanden Barbados en St. Lucia. Uw reis zal beginnen op het prachtige Barbados. Natuurlijk gaat u op vakantie naar Barbados als u een heerlijke strandvakantie wilt beleven. De stranden zijn hier prachtig mooi! U kunt hier goed duiken en andere watersporten kunt u hier allemaal doen. Lekker relaxen op de stranden en heerlijk tot rust komen is natuurlijk ook een ‘must’. Daarnaast is de hoofdstad Bridgetown, tevens ook de grootste plaats op het eiland, een absolute aanrader om te bezoeken. Vergeet ook zeker niet om met een boot mee de zee op te gaan, om te snorkelen en om misschien wel wilde zeeschildpadden te spotten!  Daarna zult u uw reis vervolgen naar St. Lucia.

St. Lucia is een prachtig eiland waar enorm veel te beleven valt. Van leuke attracties, tot wandelen door de hoge, dramatische bergen, de Pitons, tot een slapende vulkaan waar u in kunt rijden. Ook zijn er geneeskrachtige zwavelbaden, mooie zandstranden, en dichte regenwouden met paden die bezoekers door het weelderige bos van inheemse planten en bomen vol met dieren in het wild en vogels. Er zijn kabelbanen die bezoekers boven de bosluifel en riffen vol vissen rond het eiland brengen die duikers kunnen verkennen. Enorm veel te zien en beleven dus. Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk ontspannen. Maar wees niet bang, u zult genoeg tijd hebben. U verblijft maar liefst zeven dagen op St. Lucia, voordat u weer vertrekt naar Nederland.

Itineraries

Dag 1 - 7

Durants, Barbados

Barbados is het eerste eiland wat u zult bezoeken tijdens uw reis over de Britse Caribische eilanden. Barbados is enorm interessant door zijn vele mogelijkheden qua wat er te zien en te doen is. Vergeet zeker niet om heerlijk te relaxen op de meest witte zandstranden, ga duiken in het helder blauwe water, breng een bezoekje aan de hoofdstad Bridgetown of breng een bezoekje aan het Farley Hill National Park. Voor jong en oud is er enorm veel te doen, en dat is ook waarom Barbados de perfecte eerste bestemming is voor deze reis.

Dag 8 - 14

Castries, Saint Lucia

Uw tweede en tevens ook eindbestemming is Saint Lucia. Net als Barbados, heeft het eiland ontzettend veel te bieden. Saint Lucia heeft ongelofelijk mooie natuur, van robuuste bergen tot aan slapende vulkanen, prachtige regenwouden en de meest mooie wandelpaden zijn allemaal op dit eiland te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Edmund Forest Reserve of ga kijken bij de Sulphur Springs Drive-In Volcano. Duiken, snorkelen, zwemmen, alles is hier mogelijk. Kom heerlijk tot rust op Saint Lucia, en laat u verassen door alles wat het te bieden heeft.
BESTEMMING ACCOMMODATIE
7 nachten Barbados Crystal Cove by Elegant – all Inclusive
7 nachten Saint Lucia Bel Jou Hotel – Adults – all Inclusive

No details found.

No details found.

No Details Found