• Overzicht
  • Route
  • Accommodaties
  • Inbegrepen
  • Niet Inbegrepen
  • FAQ

Een reis naar Hawaii brengt u naar de andere kant van de wereld in combinatie met de beroemdste steden van Californië. U zult San Francisco en Los Angeles bezoeken op het vaste land, en op Hawaii zult u op de eilanden O’ahu en Maui verblijven. Kortom, de perfecte combinatie tussen een relaxvakantie en een citytrip.

Itineraries

Dag 1 - 3

San Francisco, California

Na aankomst in "The City by the Bay" ontdekt u waarom San Francisco boven aan elke bucketlist staat. Stap aan boord van een hop-on, hop-off-bus en bedwing de steile heuvels van de stad zonder enige moeite. Een tocht met de ferry brengt u naar het beruchte Alcatraz, waar u alles te weten komt over het leven in de eilandgevangenis. Geniet drie dagen van deze bijzondere stad en laat u verassen door alles wat deze wereldstad te bieden heeft.

Dag 4 - 6

O'ahu, Hawaii

Een vlucht van 5,5 uur brengt u naar het eilandparadijs Hawaï. Op Oahu vindt u Honolulu, de grootste stad van de archipel, net als het legendarische Waikiki Beach. Geniet van de zon, neem een surfles en bestel een verse tropische cocktail terwijl u zich overgeeft aan de relaxte island time.

Dag 7 - 10

Maui, Hawaii

Na een korte vlucht landt u op Maui, wereldberoemd om zijn beeldschone palmenstranden en kalme azuurblauwe zee. U ontdekt talloze kleine baaitjes en watervallen aan de voet van majestueuze kliffen aan de schilderachtige kust, die u het beste met de auto kunt verkennen. Neem de Hana Highway rond de oostkant van Maui naar het charmante stadje Hana of rijd omhoog naar de machtige top van Haleakala voor een onvergetelijk uitzicht op de sterrenhemel. Wie de ongerepte wateren van het eiland op zijn mooist wil meemaken, boekt een snorkelcruise naar de gedeeltelijk verzonken vulkaankrater Molokini.

Dag 11 - 14

Los Angeles, California

Het is alwaar tijd om terug te keren naar het Amerikaanse vasteland voor een paar dagen in de City of Angels. De wereldstad Los Angeles is verrassend makkelijk te verkennen, zodat u relatief snel de weg kunt vinden in de verschillende stadsdelen. Geniet van het uitgaansleven in West Hollywood, ontspan in Santa Monica, prik een vorkje met de sterren in Beverly Hills of laat uw adrenaline de vrije loop in de vele pretparken in het nabijgelegen Anaheim.
BESTEMMING ACCOMMODATIE
3 nachten San Francisco, California Galleria Park Hotel
3 nachten O’ahu, Hawaii New Otani Kaimana Beach Hotel
4 nachten Maui, Hawaii Lahaina Ocean’s Edge
4 nachten Los Angeles, California Luxe Sunset Boulevard Hotel

Inbegrepen:

 Vliegtickets
 SGR – garantie
24-uur E-Bike San Francisco
Retour Privé Transfer San Francisco
Autohuur Maui – Midsize SUV e.g. Toyota RAV4
Autohuur O’ahu – Cabriolet e.g. Ford Mustang
Autohuur Los Angeles – Cabriolet e.g. Ford Mustang
Alle accommodaties tijdens uw verblijf in Amerika en op Hawaii
Luchthavenbelastingen, toeslagen en toegestane bagage  ( koffer van maximaal 23 kilogram per persoon en handbagage van maximaal 12 kilogram per persoon )

Niet inbegrepen:

Reis & Annuleringsverzekering
Reserveringskosten – € 25,- per boeking
Kosten voor Amerikaanse ESTA autorisatie
Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering – € 3,- per persoon
Maaltijden – ontbijt, lunch en diner  ( tenzij anders aangegeven )
Attracties, excursies, evenementen en musea  ( tenzij anders aangegeven )

No Details Found