Meest gestelde vragen

Het is essentieel dat onze klanten goed verzekerd op reis gaan. Een reisverzekering vergoedt schade als u op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal, een ongeval, verlies bagage, repatriëring of medisch o.a. Een reisverzekering met werelddekking is voor uw reis buiten Europa van toespassing.
U kunt bij Le Beau Reizen kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekeringsn afsluiten bij Europeesche verzekeringen.

Over het algemeen is voor beide landen geen inentingen nodig.
We raden u wel aan om de website van de GGD te raadplagen.
Amerika - https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/usa
Canada - https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/canada

Het is noodzakelijk om een creditcard tijdens uw reis. De luchtvaartmaatschappijen zijn overgestapt op kaartbetalingen voor uw aankopen tijdens de vluchten. En bij aankomst is een creditcard nodig voor het ophalen van de huurauto, camper en voor bij het inchecken bij sommige accommodaties.
OPGELET: Hou aub wel rekening mee dat in de meeste gevallen de naam op de creditcard moet overeenkomen met de naam van de reservering in het geval van autohuur en campers !
We raden u aan om voor vertrek uw bestedingslimiet van uw creditcard te controleren en zo veel mogelijk te verhogen. Dit is om de voorkomen dat huurauto/camper borg en hotel reserveringen uw gebruik van uw creditcard beperken. Reserveringen en borg worden na een paar dagen vrijgegeven op uw creditcard.

U kunt gebruik maken van pinautomaten met de MAESTRO logo. Houdt rekening mee dat sommige bank kosten vragen voor het gebruik van hun apparaten/diensten. Vergeet voor vertrek uw pas instellingen aan te passen naar buitenland.

Fooien is essentieel voor de medewerkers omdat ze minimum loon als salaris krijgen.
De vuistregel is 10 - 15% van het bedrag, dit om uw tevredenheid te tonen aan de hand van de geleverde service, hoe beter uw ervaring, hoe hoger de fooi.