Add to wishlists

Coast to Coast

“De Coast to Coast rondreis is het perfecte avontuur voor de outdoor liefhebber, mensen die houden van een stedentrip en iedereen die van prachtige natuur houd. Ontdek wereldsteden als Washington D.C. New York, Los Angeles en Las Vegas, in combinatie met prachtige natuurparken als Bryce, Zion en Grand Canyon National Park. Daarnaast zijn andere hoogtepunten als Phoenix, Niagara Falls en Palm Springs ook onmisbaar. Dit is de perfecte rondreis tussen de oost – en westkust van de Verenigde Staten en alles wat u gezien moet hebben zult u beleven tijdens deze reis.”

v.a. 3.079,00
#7 Washington CityBreak - X
Add to wishlists

Washington CityBreak

“Van ‘The West Wing’ tot ‘House of Cards’, televisie toont Washington als een stad van monumenten, imposante federale gebouwen en eclectische buurten, van het Witte Huis tot het Lincoln Memorial. Deze stedentrip bevat al dit uit deze fantastische stad.”

#3 New York State of Wine - X
Add to wishlists

New York State of Wine

“Combineer de wolkenkrabbers van ‘The Big Apple’ met de adembenemend mooie meren, bergen, staatsparken en kleine historische dorpen van de staat New York State. U komt ook langs de grootste wijnregio op de oostkust bij de Finger Lakes van New York. Kortom, deze staat heeft echt alles te bieden. Geniet van de adembenemende flora en fauna en eindig in Newark in de staat New Jersey. Deze reis brengt u, van één van de grootste steden van de wereld naar de leukste dorpjes in de staat en laat u de mooiste natuur zien tijdens uw roadtrip.”

#2 Charming Massachusetts - X
Add to wishlists

Charming Massachusetts

“Van de glooiende heuvels en dorpjes in The Berkshires tot de zandduinen en vuurtorens van Cape Cod, tijdens uw reis door deze betoverende staat verblijft u in de meest sfeervolle hotels en unieke accommodaties. Geniet van de mooiste landschappen en steden en laat u betoveren door deze prachtige rondreis door Massachusetts.”

#1 Iconic Cities of America - X
Add to wishlists

Iconic Cities of America

“Combineer de vijf beroemdste steden van Amerika in een geweldige reis van oost naar west. Begin met de geschiedenis en wolkenkrabbers van het oosten met Bosten, New York en Chicago en reis vervolgens van New Orleans naar San Francisco aan de Pacific Coast.”