Add to wishlists

Rhythms of the River

“Deze reis, ‘Rhythms of the River’ laat u de mooiste plekken van de Verenigde Staten zien. Tijdens deze reis geniet u van de meest bijzondere steden als Chicago, Memphis, Nashville, New Orleans, Natchez en nog veel meer! U zult kennismaken met de bekende muziekculturen als de Blues, Rock ‘n’ Roll, Countrymuziek en alles wat hierbij komt kijken. Ook proeft u tijdens deze reis de lekkerste lokale gerechten, geniet u van iconische rivieren onderweg, en laat u zich verassen door pittoreske dorpen. Kortom, de perfecte reis als u een liefhebber bent van, cultuur, historie, muziek, heerlijk eten en om niet te vergeten prachtige steden.”

v.a. 2.619,00
#2 Deep South Jazz and Blues Adventure - X
Add to wishlists

Deep South Jazz and Blues Adventure

“Maak kennis met Southern Music, zonovergoten stranden, prachtige steden en de geboorteplaats van Jazz, Blues, Soul en Rock-‘n-Roll tijdens een onvergetelijke Fly & Drive naar het Deep South van Amerika. Geniet van steden als Atlanta, Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans, Mobile en nog veel meer!”

#1 Historical Carolinas - X
Add to wishlists

Historical Carolinas

“Van prachtige stranden tot historische plaatsjes en adembenemend mooie berglandschappen, tijdens deze Fly & Drive maakt u kennis met de highlights van North en South Carolina. Van Charlotte tot Hilton Head, en van Kitty Hawk tot de Smoky Mountains, alle hoogtepunten komen aan bod bij deze rondreis.”

#1 Iconic Cities of America - X
Add to wishlists

Iconic Cities of America

“Combineer de vijf beroemdste steden van Amerika in een geweldige reis van oost naar west. Begin met de geschiedenis en wolkenkrabbers van het oosten met Bosten, New York en Chicago en reis vervolgens van New Orleans naar San Francisco aan de Pacific Coast.”